Miley Cyrus, imagine interzisă minorilor! Cum s-a pozat alături de iubit


Viața amoroasă a lui Miley Cyrus este, în ultimele două luni, pe primele pagini ale tabloidelor. După un divorț scandalos și o relație pasageră cu o femeie, acum vedeta se iubește nebunește cu Cody Simpson.


Dacă, de obicei, vedetele sunt discrete atunci când încep o nouă relație și încearcă să se ferească cât se pot de mult de gura presei, Miley și Cody fac exact pe dos! Aceștia nu se feresc de paparazzi și pun zeci de poze și filmulete pe Instagram în care apar împreună.

În cele mai noi imagini, cei doi s-au fotografiat în fața oglinzii, iar fanii au remarcat pe unde umblă mâinile lui Miley :)

 

În vârstă de 22 de ani, Cody Simpson este student la Universitatea din California de Sud, acolo unde face parte din echipa de înot a instituției. 

Cody este un adevărat crai printre tinerele de la Hollywood. Aflat în industria muzicală și a filmului încă din adolescență, acesta a avut până acum o serie de iubite celebre. Printre ele se numără Kylie Jenner și Gigi Hadid.

Miley, care a fost căsătorită mai puțin de 8 luni cu actorul Liam Hemsworth, consideră că oamenii nu cunosc în detaliu viața privată a unei celebrități.  

„Știu că publicul simte că a investit în relația mea din trecut, pentru că au simțit că au văzut prin ea încă de la început. Cred că de aceea oamenii s-au simțit întotdeauna atât de îndreptățiți asupra vieții mele și cum o trăiesc eu, deoarece m-au privit crescând. Dar acum am crescut și fac alegeri că un adult care știe adevărul/detaliile/realitatea. Oamenii știu doar ceea ce văd pe internet”, a reacționat Miley Cyrus.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

 

Vezi si: Top 3 cântărețe ale căror nume real nu îl știai

related posts

Modifică setările cookies