Miley Cyrus și-a anulat concertul caritabil din Australia din cauza virusului mortal. Reacția artistei


Miley Cyrus și-a anunțat fanii australieni că nu va mai face deplasarea la Melbourne, unde trebuia să susțină un concert caritabil dedicat celor care au avut de suferit de pe urma incendiilor de vegetație din Australia.


Artista și-a dezamăgit fanii postând un anunț pe Twitter, cu 3 zile înainte de concertul care ar fi trebuit să aibă loc pe Lakeside Stadium. Miley Cyrus a explicat că nu a fost decizia ei, ci s-a sfătuit cu autoritățile locale, federale și guvernamentale să nu urce pe scenă la 13 martie.

„Sunt foarte dezamăgită că nu pot să fiu acolo, dar trebuie să fac ceea ce este corect pentru a proteja sănătatea și securitatea trupei mele și staff-ului. Voi face, totuși, o donație pentru a ajuta victimele incendiilor de vegetație. Îmi pare rău că vă ratez pe toți din Australia, dar mă voi întoarce curând”, a scris artista. 

Fanii ei s-au declarat dezamăgiți, dar au fost de acord că amenințarea noului coronavirus poate pune pe orice în pericol.

Totuși, unii nu au înțeles de ce concertul a fost anulat, însă Marele Premiu de Formula 1, programat în perioada 13-15 martie, se va ține conform calendarului oficial.

Cele două evenimente, ambele cu sute de mii de participanți, sunt găzduite de același loc, Albert Park din sudul orașului Melbourne.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miley Cyrus a sărbătorit libertatea după căsătorie cu un tatuaj

related posts

Modifică setările cookies