Miley Cyrus și iubitul cu 5 ani mai tânăr, imagini din intimitate. Cum s-au fotografiat


Încă de când s-au cuplat, Miley Cyrus și Cody Simpson au fost foarte deschiși cu relația lor: nu au ascuns nimic! Dimpotrivă, s-au expus extrem de mult pe rețelele de socializare.


După despărțirea de Liam Hemsworth, Miley Cyrus a avut o relație scurtă cu o femeie, după care, imediat, s-a afișat cu australianul Cody Simpson. Mulți au crezut atunci că este totul regizat, pentru că cei doi păreau exagerați afișarea afecțiunii lor. Au trecut trei luni de când paparazii i-au fotografiat pentru prima oara împreună și iată că cei doi formează în continuare un cuplu.

În cele mai recente imagini postate pe Instagram, Cody Simpson apare la bustul gol alături de iubita sa. Miley poartă o lenjerie intimă neagră super sexy și pare gata să îl tundă pe Cody :) 

În vârstă de 22 de ani, Cody Simpson este student la Universitatea din California de Sud, acolo unde face parte din echipa de înot a instituției. 

 

Cody este un adevărat crai printre tinerele de la Hollywood. Aflat în industria muzicală și a filmului încă din adolescență, acesta a avut până acum o serie de iubite celebre. Printre ele se numără Kylie Jenner și Gigi Hadid.

Deși Miley și Cody se cunosc de foarte mulți ani, artistul a întărit suspiciunile că între ei nu e doar o relație amicală după ce a postat pe Instagram o imagine cu ei doi la micul dejun.

related posts

Modifică setările cookies