Mira, apariție răvășitoare pe străzile din Marbella, într-o rochie cu spatele gol și decolteu abisal: „Cu adevărat ești divină!”


Mira nu impresionează doar cu timbrul unic, ci și cu frumusețea cu care a fost înzestrată. Naturală din cap până în picioare, artista primește zilnic complimente de la fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Tag-uri: #Mira #Mira vacanta

Mira s-a bucurat de câteva zile de plajă în Marbella, Spania. Artista a fost în vacanță cu iubitul ei, Levi Elekes. 

Mira a postat pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1,2 milioane de persoane, mai multe imagini în ipostaze provocatoare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Frumoasa artistă și-a etalat silueta subțirică pe plajele din Marbella. Mira arată impecabil în costum de baie, iar imaginile au adunat zeci de mii de like-uri. 

Fanii au fost vrăjiți însă de un clip postat de artistă pe contul de socializare. Mira apare într-o rochie super sexy, cu spatele gol și decolteu abisal. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Ce femeie!”, „Ești divină!”, „Cât de frumoasă ești, îți stă superb cu rochița aceasta!”, „Superbitate de fată”, „Totul îmi place la tine!”, „Cu adevărat eşti DIVINĂ”, i-au scris fanii artistei. 

Fotografii: Instagram @Mira

related posts

Modifică setările cookies