Mira, apariție senzuală pe plajele din Zanzibar! Artista și-a etalat silueta fără cusur


Mira este una dintre cele mai fresh și talentate prezențe din showbiz-ul românesc. Cântăreața se relaxează de câteva zile pe plajele însorite ale insulei Zanzibar, din Tanzania. 


Mira nu se bucură de peisajele mirifice de una singură, ci alături de iubitul ei. Cântăreața este într-o relație de mai bine de un an cu Andrei, toboșarul ei. 

„Mai întâi am fost prieteni foarte buni și după care... știi cum e când cei mai buni prieteni se iubesc și...”, declara Mira în noiembrie, la emisiunea lui Măruță.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Cei doi îndrăgostiți se bucură de vacanță, dar Mira nu-și neglijează fanii. Artista în vârstă de 25 de ani postează zilnic imagini cu ea în costum de baie, spre încântarea admiratorilor care nu mai contenesc cu laudele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Mai multe poze cu Mira în galeria foto de mai jos

Tânăra are o siluetă impecabilă și este mândră de formele ei. Picioare tonifiate, bust ferm, posterior sexy și abdomen cu pătrățele…Mira le are pe toate! 

“O adevărată regină a frumuseții!”, “Fată mai frumoasă ca tine mai rar!”, “Superbă” “Ești o frumusețe”, “Minunățieeeee”, “Sunt destui care vor da zoom” – sunt câteva dintre mesajele postate de internauți pe contul de Instagram al Mirei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Fotografii: Instagram Mira

Vezi și VIDEO: 

 

related posts

Modifică setările cookies