Mira nu mai scapă de probleme. Artista a ajuns la capătul puterilor: „Vreau și eu o zi normală”


Problemele se țin lanț de Mira chiar și în vacanță. După ce a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu doar câteva săptămâni, acum, artista are de-a face cu un alt eveniment neplăcut.

Tag-uri: #Mira #bube #vacanta

 

 

Mira a plecat în vacanță, împreună că iubitul ei, doar că planurile i-au cam fost date peste cap. Din cauza expunerii la soare, căci a ales o destinație caldă, mai multe bube i-au apărut pe corp, la doar câteva zile distanță de când a spus că nu se simte bine din cauza unor antibiotice.

Pe contul ei de Instagram, artista le-a arătat celor care o urmăresc problemele prin care trece. Fața ei s-a umplut de bube, lucru ce a deranjat-o foarte tare. Aceasta a mărturisit că situația s-a schimbat chiar din momentul în care începuse să se simtă mai bine și vrea să găsească o modalitate prin care să își liniștească viața.

„Începusem să mă simt mai bine, până când… uitați ce mi-a făcut soarele! M-a umplut de bube. Nu se poate! Vreau și eu o zi normală în viața mea! Aștept momentul, mă apuc de yoga, mă apuc de... nu știu, să stau să meditez, cine știe”, a mărturisit aceasta, pe contul ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Mira a fost nevoită să ia antibiotice, în urma unor probleme de sănătate, doar că nici acestea nu i-au făcut prea mult bine. Solista a început să se simtă rău de la ele, dar a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a se pune pe picioare.

De curând, Mira a serbat doi ani de relația alături de iubitul ei, Levi Elekes. Povestea de dragoste a început după ce artista a pus punct unei alte relații, după ce ea și fostul iubit au căzut de comun acord că aceasta este cea mai potrivită decizie.

Cei doi au planuri serioase de viitor împreună, iar cele mai importante și mai frumoase momente din relația lor au fost surprinse de artistă, pe contul ei de Instagram, cu ajutorul unor fotografii cu ei.

 

Sursa foto: Instagram  

  • Mira nu mai scapă de probleme. Artista a ajuns la capătul puterilor: „Vreau și eu o zi normală”
Modifică setările cookies