Mira, videoclip viral pe TikTok! Artista a dansat pe ritmuri de manele


Mira este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Deși are doar 27 de ani, aceasta a reușit să câștige simpatia publicului atât datorită personalității sale, cât și grație talentului cu care a fost înzestrată. Recent, artista s-a filmat dansând pe manele și a adunat un număr impresionant de aprecieri.

Tag-uri: #Mira #manele #TikTok

Mira este artista noii generații care nu se teme să se afișeze pe rețelele de socializare exact așa cum este ea. Cântăreața își ține la curent fanii cu tot ce face, iar acest lucru consolidează relația pe care o are cu urmăritorii săi. În ultima perioadă, ea a devenit din ce în ce mai activă pe TikTok, acolo unde postează videoclipuri de la concerte, din vacanțe și chiar din propria locuință. 

Recent, Mira a participat la o tabără de muzică și nu s-a sfiit din a arăta oamenilor de pe TikTok cum își petrece zilele. Se pare că această călătorie a sa este la munte deoarece în majoritatea imaginilor se poate observa un peisaj superb de iarnă. Într-unul dintre clipurile postate, artista dansează pe manele într-un mod extrem de amuzant, care a stârnit imediat reacțiile fanilor:

@mira

V-am zis ca stau bine pe dans… v-am zis! ????

♬ original sound - MIRA

Fanii nu s-au abținut de la comentarii: „In sfarsit vad pe cineva care face mai rau ca mine” // „Ești bine rău!” // „Forță pe dans” 

Sursă foto: Mira/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

related posts

Modifică setările cookies