Mira, vizitată de tarantule în propria casă: „Stau în câmp”


Mira a postat pe rețelele de socializare un nou videoclip în cadrul căruia arată cum tarantulele îi invadează casa. Nu este prima oară când se confruntă cu o astfel de situație!

Tag-uri: #Mira #tarantula

Mira, deși este o artistă extrem de cunoscută, nu a ales să locuiască în nordul Capitalei precum alte vedete de nivelul ei. Aceasta are o casă aproape de câmp și se bucură zilnic de aer curat. Cu toate că există multe avantaje atunci când stai departe de agitația urbană, cântăreața a descoperit că uneori nu este atât de plăcut. Ea se confruntă din ce în ce mai des cu tot felul de animale, iar recent în casa ei a intrat o tarantulă.

„Toată lumea e curioasă unde stau. Teoretic, adică practic stau în câmp, așa că se explică de ce sunt tot felul de lighioane pe aici. Partea interesantă este că eu nu am vrut atunci când majoritatea vecinilor au dat cu nu știu ce soluții pentru mediu, pentru că țin foarte mult la mediu. Am zis să las mediul, să își facă natura treaba”, a mai spus Mira.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care apare o tarantulă. Vedeta se afla acasă alături de iubitul și mama ei atunci când creatura și-a făcut apariția. Levi a prins tarantula într-un borcan și a eliberat-o la scurt timp. 

„Ce frumoasă ești, de data asta te-am prins, te țin în borcan. Doamne, cum arată”, a reacționat cântăreața.

Sursă foto: Captură video, Mira/Facebook

related posts

Modifică setările cookies