Mireasa lui Nadal a purtat două rochii la nuntă. Asemănarea cu Meghan Markle


Evenimentul monden al finalului de săptămână a fost de departe nunta tenismenului spaniol Rafael Nadal (33 de ani) cu iubita sa din copilărie, Xisca Perello (31 de ani). Mireasa a impresionat cu două ţinute concepute de designerul catalan Rosa Clara.


Nunta anului în lumea sportului s-a desfăşurat într-un castel exclusivist din Mallorca şi a fost una ascunsă de ochii publicului larg, cei peste 350 de invitaţi fiind obligaţi să-şi lase telefoanele mobile la intrare. Astfel, imaginile cu mirii şi ţinuta acestora au apărut în spaţiul virtual cu ţârăita.

În cele din urmă, probabil cu acordul celor doi, Xisca Perello şi-a dezvăluit rochia de mireasă, despre care se ştia iniţial doar felul în care a fost realizată. Într-o postare pe Instagram, casa de modă a designerului catalan Rosa Clara a dezvăluit câteva detalii, inclusiv schiţa, inspirată din mişcarea artistică Art Deco. 

Rochia fost una elegantă şi sofisticată în acelaşi timp, cu mâneci lungi şi impregnată cu motive grafice şi florale. Dantelată şi semi-transparentă în partea de sus, Xisca a optat pentru un alb imaculat în partea inferioară, o fustă confecţionată din mătase naturală, la fel ca şi voalul discret. În ceea ce-l priveşte pe Rafael Nadal, celebrul tenismen s-a îmbrăcat într-un costul gri marca Bruno Cucinelli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAMAZING (@raffffa1986) on

Aşa cum e la modă în ultimul timp, proaspăta soţie a lui Rafa Nadal şi-a schimbat rochia purtată la ceremonia propriu-zisă, ea făcându-şi apariţia la petrecerea de nuntă într-o ţinută cu totul diferită, schiţată de aceeaşi Rosa Clara, aşa cum se poate vedea mai jos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 55cosasbonitas (@55cosasbonitas) on

E vorba despre o a doua rochie de mireasă cu spatele gol care a semănat izbitor cu ţinuta purtată de actriţa Meghan Markle la nunta sa cu prinţul Harry.

Vezi și: Profil de celebritate - Eva Longoria

FULLSCREEN
Mireasa lui Nadal a purtat două rochii la nuntă. Asemănarea cu Meghan Markle
  • /

related posts