Mireasa Minoră își vrea bărbatul înapoi. Cum vrea să-l convingă pe fostul soț să se împace


Courtney Stodden s-a despărțit acum 2 ani de actorul Doug Hutchison, partenerul ei mult mai în vârstă, dar recunosște acum că-l vrea înapoi.  


Blonda în vârstă de 24 de ani a declarat recent într-un interviu că sentimentele ei nu au dispărut complet pentru bărbatul care va împlini anul acesta 59 de ani. 

" Încă îl iubesc foarte mult și cred că face parte din mine, mai ales că, să nu uităm, aveam 16 ani când m-am măritat cu el. ", a declarat tânăra pentru Buzzfeed. 

 "Și-a pus amprenta îm sufletul meu și este greu să șterg asta cu buretele. E în identitatea mea. Mulți spun că a profitat de mine. Dar eu nu cred asta.", a  declarat  Courtney, care eset pregătită să-și ia viața în piept.  

 

"Sunt gata să nu mai trăiesc pentru bărbați. Asta e ceea ce m-a ținut în captivitate, am căutat mereu aprobarea din partea tatălui meu și a bărbaților. cum că sunt adult, îmi dau seama că nu sunt doar un corp. Sunt o ființă umană. Sunt o femeie bună ... Încerc  să ies la suprafață. Fac asta pentru mine și pentru nimeni altcineva.  ", a  mărturisit blonda.

 Courtney a ajuns în atenția presei după ce s-a căsatorit cu un bărbat in varsta de 51 de ani, desi ea avea doar 16.  Formele ei silicopnate și hainele extarvagante au propulsat-o rapid pe prima pagină a publicațiilor mondene.

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cât de sexy a apărut la ultimul eveniment. 

related posts

Modifică setările cookies