Mireasă pentru a patra oară. Ce rochii spectaculoase a purtat Brigitte la nunțile anterioare


La 42 de ani, Brigitte a cunoscut din nou iubirea- în persoana lui Florin Pastramă, alături de care a mers la altar. 


Înainte să meargă la altar alături de Florin Pastramă, Brigite a mai fost căsătorită de trei ori. 

Brigitte şi Octavian Sfăt - Primul soţ al brunetei a fost Octavian Sfăt. În anul 2000, Brigitte s-a căsătorit cu afaceristul timişorean, căruia i-a dăruit un băiat.

La nunta cu Octavian Sfăt, Brigitte a purtat o rochie de mireasă de prințesă, cu diademă și voal lung.  

Căsnicia lor a durat doar doi ani. Octavian s-a stins din viaţă în urma unui atac de cord. După moartea omului de afaceri, Brigitte a manageriat toate bunurile rămase. 

Vezi fotografiile de la nuntă lor AICI 

 

Brigitte și Ovidiu Torj 

Între 2006 și 2010, Brigitte a fost căsătorită cu controversatul Ovidiu Torj, un timișorean alături de care vedeta a stat vreme de 4 ani și care i-a dăruit o fiică.

Brigitte a povestit în trepetate rânduri că a avut o căsnicie chinuită și a fsot victima violențelor domestice alături de Oviduiu Torj. 

 

Brigitte şi Ilie Năstase 

Pe 17 iunie 2013, la Timişoara, Brigitte  se căsătorea cu Ilie Năstase. A purtat o rochie de miraesă clasică, cu mâneci lungi, din dantelă și voal. 

Brigitte și Ilie Năstase au avut o relație tumultoasă cu multe despărţiri şi împăcări, care au ţinut primele pagini ale ziarelor. La începutul lunii martie 2018, au anunţat că divorţează şi, la scurt timp, ambii şi-au refăcut viaţa.

 

Brigitte şi Florin Pastramă  

După căsnicia eșuată cu Ilie Năstase, Brigitte a încercat să-şi refacă viaţa alături de mult mai tânărul Cornel Oană. Dar cuplul n-a rezistat decât câteva luni. 

L-a cunoscut pe Florin Pastramă în emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cee ce părea la început o simplă joacă, s-a transformat într-o dragoste care i-a adus pe amandoi, de mână la altar. 

 

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO 

related posts

Modifică setările cookies