Mirela Retegan, mesajul care a emoționat mii de părinți: “Când Maya era mică, eu nu aveam bani de hotel și nici de bilete de avion”


Mirela Retegan, fondatoarea trupei Zurli, este urmărită de mii de mămici pe blogul său, acolo unde împărtășește o mulțime de experiențe personale. De curând fiica să, Maya, tocmai a serbat majoratul, însă Mirela își aduce aminte cum stăteau lucrurile când fetița sa era mai mică. Deși nu aveau o situație materială foarte bună, încerca să îi ofere fiicei sale cele mai frumoase vacanțe de vară.


Mesajul Mirelei pentru părinți este să nu își mai abandoneze copiii toată vara la bunici și să petreacă momente frumoase împreună. Lipsa banilor nu trebuie să fie o scuză, din punctul ei de vedere. 

Când Maya era mică, eu nu aveam bani de hotel și nici de bilete de avion. Nu mergeam în vacanțe la hoteluri de 5 stele și nici în cele mai exotice locuri. Dar nici nu o parcam în curtea bunicilor toată vara, bucurându-mă că scap de grija ei... Reușeam să împart lunile de vacanță, în așa fel încât să ne bucurăm de toate: și de bunici, și de călătorii, de teme și de noi experiențe.

“Nu aveam bani de hotel, dar aveam prieteni de la care să împrumut un cort. Și nu stăteam la 5 stele, dar toate stelele cerului erau ale noastre!

Nu aveam bani pentru agroturism, dar aveam prieteni care să aibă pe cineva “la țară”, unde ne bucuram de găini și porci, de porumb cules direct din câmp și copt pe jar...

Nu aveam bani de avion, dar luam un bilet de tren, la clasa a doua, și dădeam o fugă la munte, de dimineața până seara.

Dat fiind că știu exact cum stau lucrurile, vă rog, nu mai invocați lipsa banilor drept scuză pentru absența totală a chefului de a petrece timp cu copiii voștri! Nu-i abandonați toată vara la bunici, bucurându-vă că nu aveți grija lor!”, scrie Mirela Retegan pe blogul ei.

 

related posts

Modifică setările cookies