Miru, de la ”Viața bate vlogul”, despre dependența de substanțe interzise și cum a reușit să se lase


În noul episod al serialului marca protvplus.ro, ”Viața bate vlogul”, Miru vorbește despre dependența de etnobotanice și modul în care a reușit să se lase.


Miru, unul dintre cei 8 vloggeri care își dezvăluie poveștile dramatice în serialul ”Viața bate vlogul”, le povestește, în acest episod, prietenilor ei, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin și Robert Ionescu, episodul din viața ei în care a fost dependentă de etnobotanice, dar și cum a reușit să scape și să întoarcă aceast lucru în favoarea ei.

Citește și: Mimi, în Viața bate vlogul, despre eșecul primei experiențe intime: ”Am simțit că nu mai am nimic în momentul acela”

A început în timpul licelului, din curiozitate, și a continuat să consume timp de 4-5 ani. ”Eu sunt aici ca lumea să vadă că, și dacă ai tentații de genul ăsta, cum am avut eu... Uită-te la mine, sunt un om care a avut o adicție de substanțe când avea 16 ani și când era în floarea adolescenței lui. Când eu trebuia să fiu în oraș, să mă duc cu prietenii la filme, nu, mie îmi plăcea să stau amețită pe o bancă, înțelegi? Dar trebuia să mă trezesc, să mă încadrez până la 9 jumătate, când trebuia sa fiu acasă”. 

Cel mai de jos punct în care m-am aflat a fost când a venit maică-mea și m-a cules de pe o bancă din centrul orașului. Pentru că am sunat-o și i-am zis: Nu mai pot, vino să mă iei. Maică-mea și ai mei s-au simțit oribil, s-au simțit fără ajutor pentru că era ceva nou pentru ei. Nu știau ce să facă, nu știau la cine să apeleze”. 

Miru recunoaște că a găsit puterea de a renunța la droguri în ea însăși: ”Sfatul meu pentru voi este să conștientizați că trebuie să-ți asumi o tentație, trebuie să-ți asumi greutățile care vin cu ea, trebuie să-ți asumi riscurile care vin cu ea, trebuie să-ți asumi drumul pe care ai pornit și, de asemenea, trebuie să ai foate multă putere încât să ieși de acolo. Uită-te la mine, sunt un om normal, am o carieră, sunt absolventă de facultate și două mastere și o să fiu un psiholog al dracu de bun, pentru mine și pentru tine”.

related posts

Modifică setările cookies