Misha, apariție incendiară. Cum arată acum fosta soție a lui Connect-R


Misha (28 ani) și Connect-R (37 ani) au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 5 ani, cei doi având un copil împreună, pe micuța Maya.

Tag-uri: #Misha #vacanta

Aflată în vacanță în Grecia, Misha s-a bucurat de soare și de briza mării, alături de fetița sa. Cu toate că este mămică și a trecut printr-un divorț, timpul nu și-a lăsat amprenta asupra cântăreței. Artista a renunțat la haine și la inhibiții și a postat în cele mai provocatoare ipostaze.

Misha a optat pentru costum de baie dintr-o singură piesă, albastru, ce-i pune în evidență formele generoase și tatuajul îndrăzneț de pe spate. Machiajul extrem de natural i-a valorificat frumusețea cu care artista este înzestrată de la Mama Natură.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha_misha.ro) on

Vedeta a reușit fără nici un efort să-i cucerească pe internauți. "Bună dimineața" a pus Misha ca și descriere . Nici reacțiile din parte fanilor nu au întârziat să apară. "Ești atât de feminină, prin atitudine. Ești superbă", "Esti cea mai frumoasă, Misha" au fost unele dintre comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha_misha.ro) on

Misha și Connecte-R au depus toate eforturile pentru a rămâne împreună de dragul fetiței lor, dar aceștia au decis anul trecut să meargă pe drumuri separate. Primăvara aceasta, cei doi și-au petrecut vacanța alături de fiica lor în Zanzibar. Cu toate că au împărțit foarte multe momente frumoase împreună, arista a declarat că nu s-au împăcat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha_misha.ro) on

Sursa Foto Instagram, Facebook

Vezi și Profil de Celebritate -  Heidi Klum dezvăluie o poză de la cea de-a doua nuntă a sa


FULLSCREEN
Misha, apariție incendiară. Cum arată acum fosta soție a lui Connercte-R
  • /

related posts

Modifică setările cookies