Misha și Connect-R, din nou împreună, de dragul fetiței


Misha a dezvăluit într-un interviu că ea și Connect-R au rămas în relații foarte bune, de dragul fetiței lor, Maya, în vârstă de 5 ani.

Tag-uri: #Misha #Connect-R

Cântăreața a precizat că ea fetița și Connect-R se văd foarte des și că Maya „nu a simțit” schimbarea. 

De asemenea, Misha a mai spus că divorțul a fost o experiență „utilă” și că dacă nu ar fi trecut prin asta nu ar mai fi devenit omul puternic de acum.

„Petrec foarte mult timp împreună, în măsura în care poate și tatăl său. Am așa mici intervale de ore în care pot să stau și eu liniștită. Se văd la câteva zile. [...] În ultimul timp nu am mai apucat să ieșim împreună. Suntem în relații bune, suntem prieteni, mai ales pentru Maya. Nu este exclus să ieșim cu Maya la un film, au fost dăți în care am ieșit împreună. 

Fără experiențele pe care le-am avut în 2018 nu cred că aș fi reușit să fac atâtea lucruri. Dacă nu aș fi avut parte de o experiență de genul acesta, nu aș fi fost omul care sunt acum. Te schimbă foarte mult, te face mai puternic. Maya nu a simțit trecerea asta, tatăl ei oricum avea programul foarte încărcat și nu petreceau atâta timp împreună, nu a fost o schimbare destul de mare. Oricum se văd la câteva zile.", a povestit Misha într-o emisiune TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? @tutuionatan ???? @monbebe_children_couture

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

Connect-R și fosta soție au spus tot timpul că au rămas în relații foarte bune după divorț și că se sfătuiesc cu privire la educația fetiței lor, Maya. 

Cei doi par să nu mai aibă sentimente unul pentru celălalt, însă o fotografie publicată recent de artist pe contul lui de Instagram pare să dovedească contrariul. Cel puțin asta susțin fanii cântărețului, care nu au ezitat să îi lase comentarii în acest sens. 

Connect-R a scris deasupra imaginii cu fosta soție: „Cea mai frumoasă mămică”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cea mai frumoasa mamica ❤️

A post shared by Connect-r (@connectr) on

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu un an și trei săptămâni, dar artistul a ales să facă publică informația în urmă cu câteva luni.

Artistul a făcut atunci anunțul atât pe Facebook, cât și pe Instagram. 

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Un an și trei săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi. Atât am avut de spus. Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat!”, scria atunci Connect-R.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? @tutuionatan ???? @monbebe_children_couture

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că - anterior veștii - cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale.

„Mulțumesc, Misha, pentru că ești Mamă, pentru că ești îngerul copilului nostru!", scria artistul atunci.

Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013. 

La câteva luni distanță, în 25 ianuarie 2014, cei doi au devenit părinții unei fetițe, Maya.

related posts