Miss Universe 2019, la start! Românca Dorina Chihaia are nevoie de voturi


La finalul acestei săptămâni, la Atlanta (SUA), are loc ediția cu numărul 68 a concursului de frumusețe Miss Universe, printre cele 90 de participante numărându-se și reprezentanta României, Dorina Chihaia.


Câștigătoarea va fi stabilită duminică, 8 decembrie, dar procesul de votare online a început deja, fanii din întreaga lume având posibilitatea să „califice” una dintre concurente direct în Top 20, adică în marea finală. Opțiunile internauților pot fi exprimate în secțiunea specială de pe site-ul oficial Miss Universe.

Dacă nu va izbuti să atragă cele mai multe voturi, Dorina Chihaia va avea șansa de a intra în finală în urma unui concurs preliminar, programat vineri, care va include inclusiv o defilare în costumuri naționale.

 

 

 

 

Dorina Chihaia are 26 de ani, o înălțime de 1,75 metri și dimensiuni 89-61-90. Născută la București, ea a trăit la Iași până în 2015, unde și-a făcut și studiile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good vibes only ????✨#missuniverse #missuniverse2019 #chimyway #chihaircare #biosilk

A post shared by Dorina Chihaia (@dorinachihaia) on

 

A început să lucreze ca avocat în 2014, la o firmă din Florența, după care s-a mutat la Shanghai (China), în calitate de consultant la o companie specializată pe comerț internațional. Recent, Dorina Chihaia a înființat la Shanghai o firmă care are ca obiectiv promovarea turismului din țara noastră, dar și atragerea investitorilor chinezi în România.

 

 

related posts

Modifică setările cookies