Mister la Paris! Modelul Natalia Barulich l-a părăsit pe Maluma pentru Neymar


Devenită faimoasă cu ajutorul relaţiei de iubire cu artistul columbian Maluma, americanca Natalia Barulich (27 de ani) a intrat în graţiile fotbalistului brazilian Neymar.


O confirmare oficială nu există, dar dovezile sunt destul de clare.

Surse apropiate jucătorului echipei Paris Saint-Germain au dezvăluit faptul că Neymar e din nou îndrăgostit, după o perioadă complicată, în care s-a confruntat cu numeroase probleme medicale, dar şi cu o acuzaţie de viol. Cea care i-a furat inima sud-americanului ar fi Natalia Barulich, fosta iubită a cântăreţului Maluma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????♥️

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ???? (@natalia) on

 

Cu 2,5 milioane de ,,urmăritori” pe Instagram, frumoasa Natalia şi-a delectat fanii în ultimele două săptămâni cu fotografii din Paris, la Arcul de Triumf sau la Turnul Eiffel, alimentând astfel zvonurile privind idila cu Neymar.

Născută în SUA, dar cu origini croato-cubaneze, Natalia Barulich a făcut primii paşi în modelling după ce a participat în 2012 la concursul de frumuseţe Miss California. Remarcată de mai multe agenţii, ea s-a consacrat ca model de talie internaţională cu ajutorul brandului Guess, care a solicitat-o pentru mai multe campanii de promovare.

Natalia s-a făcut însă cunoscută în întreaga lume în 2017, cu apariţia spectaculoasă din videoclipul ,,Felices los 4”, una dintre melodiile de succes ale columbianului Maluma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’ll always have Paris ☔️♥️ Until next time, bisous ????

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch ???? (@natalia) on

 

Mai mult, acesta a fost doar începutul unei relaţii sentimentale între Natalia şi Maluma care a ţinut până în această vară, când cei doi au încetat să se mai vadă.

Foto Profimedia, Instagram

Vezi și Cameron Diaz nu duce dorul actoriei

  • Mister la Paris! Modelul Natalia Barulich l-a părăsit pe Maluma pentru Neymar
Modifică setările cookies