Misterul din ”Twilight”, descifrat. Cum a reușit Edward să o lase însărcinată pe Bella


Unul dintre misterele seriei ”Twilight” este modul în care Edward a lăsat-o însărcinată pe Bella, în ciuda faptului că era ”steril” și ”făcut din piatră”.


De când filmul ”Twilight Breaking Dawn” a fost lansat pe marile ecrane, acum 10 ani, fanii s-au întrebat cum a reușit un vampir să lase însărcinată o muritoare de rând.

Citește și: Kristen Stewart, adevărul despre povestea de dragoste cu Robert Pattinson: ”Era produs de marketing”

Întrebarea este legitimă, având în vedere că, în universul din ”Twilight”, vampirii nu au sânge și sunt ”făcuți din piatră”.

Deși au trecut 10 ani de când a apărut al treilea film al seriei, fanii încă vorbesc despre fractura de logică din poveste. În ”Twilight Breaking Dawn”, vampirul Edward Cullen (interpretat de Robert Pattinson) este capabil să o lase însărcinată pe Bella Swan (interpretată de Kristen Stewart) în ciuda faptului că nu are nicio picătură de sânge în vene.

În lumea Twilight, femeile vampir nu pot rămâne însărcinate pentru că trupul lor nu se poate schimba pentru a găzdui un fetus. Aparent, bărbații sunt capabili să lase femeile muritoare însărcinate.

O fană Twilight, Jenna Guillaume, care scrie pentru Buzzfeed, a hotărât să dezvăluie cum a apărut controversata sarcină.

”Vedeți voi, autoarea Stephenie Meyer a primit această întrebare - cum a lăsat-o Edward însărcinată pe Bella? - și a dat și un răspuns pe site-ul ei”. 

”Vampirii sunt, din punct de vedere fizic, asemenea oamenilor, pentru a putea trece drept oameni în anumite circumstanțe (cum ar fi o zi noroască)...”, a scris Stephenie.

”Pielea lor are aceeași funcție, de a proteja organismul. Totuși, celulele care formează pielea de vampir nu sunt flexibile ca ale noastre, acestea sunt tari și reflectorizante ca și cristalul”.

În continuare, autoarea informează fanii că prin venele vampirilor curge un lichid asemănător sângelui, doar că este vorba de venin. Acest venin este responsabil pentru faptul că Edward a reușit să o lase însărcinată pe Bella.

”Dorința sexuală este prezentă la vampiri, posibilă grație veninului care determină țesuturile să reacționeze la fel ca și cum ar fi primit un aport de sânge”.

”La fel cum pielea vampirilor este asemănătoare cu cea a oamenilor și are aceeași funcție, fluidele existente în vampirii bărbați, care conțin informații genetice, sunt capabile să fecundeze un ovul uman”, a adăugat Stephenie Meyer, autoarea seriei ”Twilight”.

 

Vezi și

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Întrebarea Mesei Rotunde cu Rodica Mandache, despre aventura departe de ochii lumii

related posts

Modifică setările cookies