Modelul cu “monosprânceană”, imposibil de ignorat la premiera filmului lui DiCaprio. Tânăra fascinează cu look-ul ei


Printre divele din showbizul internațional, precum Salma Hayek sau Irina Shayk, și-a făcut simțită prezența la premiera filmului “Killers Of The Flower Moon” și Sophia Hadjipanteli. 


În vârstă de 25 de ani, Sophia Hadjipanteli este cunoscută în mediul online datorită sprâncenelor sale neobișnuite. Tânăra de origine cipriotă refuză să se penseze și se afișează în public cu o… monosprânceană de… toată frumusețea :)

Vezi si: DiCaprio și cele mai frumoase femei din lume, la premiera celui mai așteptat film de la Cannes. Salma Hayek, irezistibilă

Cum era de așteptat, Sophia a stârnit curiozitatea fotografilor de la eveniment, care i-au surprins mai mult chipul în imagini decât rochia.

 

Urmărită de peste 500.000 de oameni pe Instagram, Sophia a fost imposibil de ignorat la Cannes. Monospranceana sa le-a făcut concurență divelor de la Hollywood.

De profesie model, Sophia este perfect conștientă de faptul că sprâncenele sale groase, unite și foarte proeminente nu îi încântă pe mulți, iar modul în care arată este adesea motiv de glume și răutăți. Cu toate acestea, tânăra și-a propus să profite de valul de celebritate și să transmită un mesaj puternic. 

"Eu cred că fața mea arată mult mai bine așa. Alțîi nu sunt de acord, dar acest lucru  nește perfect ok", spunea mai demult Sophia.

"Am o singura sprânceană pentru că așa am ales. Sunt cine sunt pentru că așa vreau să fiu", a mai adăugat ea. 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

related posts

Modifică setările cookies