Modelul Lena Perminova, apariție îndrăzneață la Paris Fashion Week. „În viața mea n-aș purta așa ceva”


Modelul Lena Perminova (35 de ani) se numără printre cele mai cunoscute influencerițe din Rusia. Soția miliardarului Alexander Lebedev și mama a patru copii, Lena se bucură de atenția a peste 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram. 


Lena a născut al patrulea copil în luna mai a acestui an, iar de atunci s-a refăcut perfect și deja este invitată la prezentări de modă. Cu picioare interminabile și cu o siluetă de invidiat, influencerița arată superb în orice ținută. 

Recent, Lena a atras toate privirile la Paris Fashion Week, care s-a desfășurat la sfârșitul lunii septembrie. Modelul a purtat o ținută Dior, alcătuită dintr-o pereche de pantaloni scurți din lână, un pulover și o gentuță de blană. La vederea imaginilor, mai mulți fani au pus-o la zid pentru această ținută, chiar dacă a făcut parte dintr-un show de modă. 

„În viața mea n-aș purta așa ceva”, „Drăguț, dar îți dă senzația că a uitat fusta acasă”, „Fiți serioși, dacă nu era vorba despre acest brand, ați ieși așa pe stradă?”, „Sunt curios, unde aș putea purta asemenea ținută?”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor ei. 

Lena Perminova este soția miliardarului Alexander Lebedev, în vârstă de 61 de ani. Acesta este un scriitor și om de afaceri celebru. El este proprietarul ziarului britanic The Independent și al canalului de televiziune London Live. Alexander și Lena  sunt împreună de 15 ani și au împreună patru copii. Citește mai multe aici

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ lenaperminova

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies