Modelul Lena Perminova s-a pozat nud pe Instagram, cu burtica de gravidă. Soția miliardarului Alexander Lebedev așteaptă al patrulea copil


Modelul Lena Perminova și miliardarul rus Alexander Lebedev formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de celebrități din Rusia. Diferența de 27 de ani dintre cei doi nu i-a împiedicat să întemeieze o familie numeroasă. 


La 34 de ani, Lena Perminova este un model de succes și o mămică împlinită, care așteaptă cel de-al patrulea copil. Fiind un blogger popular, cu peste 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram, aparițiile ei în mediul online nu trec niciodată neobservate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova)

Recent, Lena s-a pozat nud în fața oglinzii, acoperindu-și sânii cu mâinile. Modelul este deja la a patra sarcină și a ținut să le împărtășească emoțiile fanilor ei: ”La mine se întâmplă ca în familiile preoților. Câți copii ne va trimite Domnul, atâția vom avea. Interesant, care va fi totalul. Nu încetez să mă minunez de corpul genial al femeii, care se reface imediat după naștere. Deja este a patra oară pentru mine, dar de fiecare dată  mă bucur de aceste schimbări și-mi place de mine în această ipostază. Bine, până la un anumit moment.”

Lena i-a obișnuit deja pe urmăritorii ei cu postările spectaculoase din vacanțe exotice. În prezent, ea se află cu familia în Bali. 

Alexander Lebedev, în vârstă de 61 de ani, este un scriitor și om de afaceri rus. El este proprietarul ziarului britanic The Independent și al canalului de televiziune London Live. Alexander și Lena  sunt împreună de 15 ani și au împreună trei copii: doi băieți și o fată. 

 

Sursă foto: Instagram lenaperminova

Vezi și: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies