Modelul preferat de rochie al celei mai sexy franțuzoaice. Pauline Tantot, apariție seducătoare pe Instagram


Influencerița și modelul Pauline Tantot știe cum să-și surprindă cei peste 6 milioane de urmăritori de pe Instagram. Supranumită cea mai sexy franțuzoaică, tânăra cu o siluetă de invidiat le-a arătat recent fanilor ei care este modelul ei preferat de rochie. 


Pauline Tantot a făcut senzație cu o rochie mini de culoare mov, crăpată pe lateral și prevăzută cu accesorii metalice. Fanii i-au scris, ca de obicei, mii de comentarii de apreciere: „Arăți fabulos”, „O alegere minunată”, „Ți se potrivește de minune”, „Ești foarte simplă, dulce și naturală”, „Aș vrea să fiu soțul tău sau măcar vecinul tău”. 

Nu este sigurul model de acest fel în care s-a afișat franțuzoaica. Anterior, ea a apărut într-o rochie elastică, decupată în partea din față. 

Pauline Tantot are o soră geamănă pe nume Mathilde. Împreună, fetele au înființat brandul de bikini „Khassani Swimwear”, iar colecțiile lor sunt vândute în întreaga lume. Cele două surori sunt apreciate pentru faptul că nu sunt adeptele operațiilor estetice. Ele se antrenează constant la sala de sport. Vezi mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto: Instagram/ popstantot

Vezi și :  

related posts

Modifică setările cookies