Modelul ucrainean cu cea mai mică talie șochează din nou, după ce s-a pozat nud pe balcon. Influencerița are peste 1 milion de urmăritori


Alena Omovich, supranumită și Kim Kardashian a Ucrainei, și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare dezbrăcată. Tânăra fără inhibiții este cunoscută printre modelele cu cea mai mică talie din showbiz-ul ucrainean.   






Recent, tânăra în vârstă de 26 de ani s-a pozat nud pe balcon, spre încântarea unor fani. Mulți i-au lăudat formele, parcă sculptate, lăsându-i aproape 60.000 de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alena Omovych (@alena_omovych)

Fanii i-au scris și peste 900 de comentarii. ”Super sexy. Este o fotografie fantastică”, ”Deja îmi imaginez ce reacție au cei care te privesc de la geamul de vizavi”, ”Și noi ne întrebăm de ce se întâmplă accidente în trafic”, au fost unele reacții. 

Într-o altă ipostază, Alena Omovich pozează în lenjerie intimă, aflându-se într-o vacanță. Din imagine se poate observa ce talie îngustă are modelul. Influencerița nu ascunde faptul că a apelat la operații estetice pentru a obține silueta de viespe. Tânăra și-a publicat pozele în instastoy înainte și după anumite intervenții chirurgicale. 

Sursă foto: Instagram alena_omovych

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies