Modelul votat „Femeia perfectă” de Playboy recunoaște că a cheltuit 300.000 $ pe operații estetice: „Bisturiul rezolvă totul”


Modelul votat „Femeia perfectă” de Playboy recunoaște că a cheltuit 300.000 de dolari pe operații estetice și spune că a fi frumoasă este „secretul pentru o viață mai bună”. 


Janaina Prazeres, în vârstă de 35 de ani, are peste 53.900 de urmăritori pe Instagram și a fost încântată să primească distincția de „Femeia perfectă” din partea celebrei reviste pentru adulți, ediția din Norvegia. 

Brazilianca spune că a cheltuit 300.000 de dolari pe operații estetice, printre care o liposucție, două operații la nas, operație la sâni, biolplastie fesieră (cunoscută și sub numele de brazilian butt lift sau BBl), bioplastie facial (filer) și și-a scos un os costal. 

 Janaina este de părere că a fi frumoasă este „secretul pentru o viață mai bună”.

Acesta este secretul pentru o viață mai bună. Așa că dacă pot investi în frumusețea mea, nu o să economisesc. Cu toate operațiile am cheltuit deja în jur de 300.000 de dolari și cu siguranță nu mă voi opri aici și voi cheltui mai mult”, a spus tânăra potrivit Daily Mail

„Trebuie să profităm de ceea ce ne oferă medicina. Am ales să mă operez pentru că nu pot ține diete. Cred că bisturiul rezolvă totul mai ușor - dieta ne cere să ne adaptăm la un nou stil de viață și nu sunt dispusă să fac asta”, a adăugat brazilianca. 

Modelul subliniază că e necesar să se aleagă întotdeauna o cale cu rezultate benefice pentru corp și suflet. 

Cel mai important lucru este să avem grijă și iubire pentru noi înșine și să nu fim atât de critici”, a conchis Janaina. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta tânăra înaine de operațiile estetice.

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram
  • Modelul votat „Femeia perfectă” de Playboy recunoaște că a cheltuit 300.000 $ pe operații estetice: „Bisturiul rezolvă totul”
Modifică setările cookies