Moment jenant pentru surorile Kardashian la Premiile Emmy. Motivul pentru care o sală întreagă a râs de ele


Sunt urmărite de peste 100 de milioane de oameni pe Instagram și sunt admirate de o generație întreagă de adolescente din întreaga lume. Surorile Kardashian sunt genul de vedete care intra în categoria ori le iubești, ori le urăști. 

Tag-uri:

Inivate la gala anuală a Premiilor Emmy ca să decerneze un trofeu, Kim Kardashian și Kendall Jenner au trecut prin momente penibile. În momentul în care acestea au urcat pe scenă și au început să își susțină discursul, întreaga sală a izbucnit în hohote de râs. Motivul? Faptul că cele două au pretins că reality show-ul lor, Keeping Up With The Kardashian, este cât se poate de real și fară scenarii. Evident, nimeni nu le-a crezut.

Momentul nu a trecut neobservat nici din fața micilor ecrane, iar “râsetele” au continuat și pe rețelele de socializare. 

Kim Kardashian a dezvăluit de curând că a fost diagnosticată cu artrită psoriazică, o boală autoimună, de care suferă multe persoane care au psoriazis. 

 

Kim a fost diagnosticată cu psoriazis în 2010. Imediat după această, ea s-a temut că ar putea avea mari probleme în carieră. Din cauza bubițelor care i-au invadat corpul, a ratat un contract de publicitate cu o companie de lenjerie intimă.

"Atunci când ai psoriazis este mai mult decât a avea doar o zi când pielea ta nu este în cea mai bună formă!", spune Kim Kardashian. 

 

FULLSCREEN
Moment jenant pentru surorile Kardashian la Premiile Emmy. Motivul pentru care o sală întreagă a râs de ele
  • /

related posts