Momente grele pentru Roxana Ionescu. Vedeta a pierdut sarcina


Roxana Ionescu trece prin momente grele. Vedeta TV avea să devină mama pentru prima oară, dar din păcate a pierdut sarcina.


Tinu Vidaicu, viitorul soț al Roxanei a făcut anunțul trist pe contul lui de Instagram. Totuși, cei doi rămân optimiști și le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de ei. Roxana Ionescu, poreclită "Mama Natură", se afla în luna a șasea de sarcină. 

„Anul acesta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă.” , a spus Tinu pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ⓉⒽⒾⓈ ⓁⓄⓋⒺ ⒾⓈ ⓄⓊⓇⓈ @tinuvidaicu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Timișoara, acesta deținând unul dintre cele mai cunoscute cluburi din oraș. 

De asemenea, acesta este cunoscut sub numele de DJ Force, de pe vremea când mixa în cele mai populare cluburi de pe litoralul românesc. După un timp, Tinu Vidaicu a renunțat la această meserie și este un manager de club. 

Roxana Ionescu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei în luna aprilie a acestui an. Nunta va avea loc cel mai probabil anul viitor. 

Sursa foto: Instagram

Vezi și profil de celebritate - Jennifer Lopez

related posts

Modifică setările cookies