Momentul adevărului. Așa arată Andreea Bănică nemachiată și necoafată


Andreea Bănică a atars atenția în ultima vreme, mai ales datorită aparițiilor sale extarvagante.


Fie că este vorba despre machiaj, considerat de unii prea strident, de ținutele provocatoare sau de aparițiile nud de pe contul său de Instagram, Andreea Bănică a făcut multe valuri.

 

S-a scris că ar fi exagerat cu operațiile estetice și  pare de nerecunoscut. Acum Andreea a dorit să pună capăt speculațiilor și a postat pe contul ei de Instagram o fotografie realizată imediat după ce s-a trezit. 

 

Nemachiată și necoafată, intr-un top decoltat, cu bretele, Andreea s-a expus sub lumina dimineții, într-un selfie, la fereastră. 

 

"Sincer? As fi vrut să dorm o zi întreagă, dar nu are cine să mă legene.", a scris Andreea alături de fotografia de pe Instagram. 

 

 

"Fără machiaj, wow, ce diferenta!!", "Nu multe vedete au curaj să pună poze fără pic de machiaj. Tu arăți chiar bine!", 

"Ești superbă! Nu ai nevoie de pic de machiaj la ce frumusețe ai! Ai o genă foarte bună!" , "Ești foarte frumoasă naturală!", sunt câteva dintre comentariile fanilor.  

 

Fotografia a strâns aproape 10.000 dea precieri si sute de comentarii. 

 

Urmărește un material cu vedete din România care arată perfect fără machiaj.

 

 

 

În 2017, Corina Bud le-a provocat pe vedetele din România să se fotografieze în stare naturală, fără niciun pic de machiaj. Antonia, Andreea Marin sau Nicole Cherry nu au întârziat să răspundă provocarii. 

 

Vezi cum arată acestea în galeria foto de mai jos: 

Foto: Instagram

FULLSCREEN
Momentul adevărului. Așa arată Andreea Bănică nemachiată și necoafată
  • /


related posts