Mompha Junior este cel mai tânăr miliardar din lume! La 9 ani are case și flotă de mașini


La doar 9 ani, Mompha Junior duce viață de nabab. Se îmbracă doar în haine de firmă, poartă ceasuri cu diamante, are mai multe case și o flotă impresionantă de mașini. 


Potrivit The Sun, Mompha Junior (Muhammed Awal Mustapha) este cel mai tânăr miliardar din lume. Puștiul este fiul lui Ismaila Mustapha.

La fel ca tatăl său, Mompha adoră să-și etaleze bogăția pe contul de Instagram. În imaginile pe care le postează pe contul de socializare, Mompha își prezintă mașinile de lux, hainele scumpe sau accesoriile cu diamante. Puștiul se îmbracă doar în Gucci, Versace și alte branduri de top. 

Mompha Junior călătorește cu avionul tatălui și are șofer la scară. Familia lui Mompha deține mai multe proprietăți în Dubai, dar și în Nigeria.

Puștiul a primit prima sa mașină, un Bentley argintiu, pe când avea doar 6 ani.  Tot atunci, tatăl său i-a cumpărat și propriul conac. Nigerianul Ismaila Mustapha își laudă fiul pe Instagram și spune că merită tot ceea ce primește. 

„Cel mai tânăr proprietar care poartă Gucci și deține o casă. Merită niște premii pentru că și-a plătit integral datoriile”, a scris Ismaila pe Instagram când i-a dăruit fiului o vilă. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies