Monica Anghel dezvăluie ce intervenții estetice are la nivelul feței: "Mi-am făcut o jumătate de ml de acid hialuronic"


În ultimul timp, Monica Anghel a căutat să devină cea mai bună versiunea a sa. După ce în urma cu un an a decis să producă o schimbare și să scape de kilogramele în plus, recent, aceasta a dezvăluit că și-a îmbunătățit și aspectul chipului de-a lungul timpului, prin diferite intervenții estetice.

 


Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, nu evită să vorbească despre procedurile sale de înfrumusețare, chiar dacă acestea includ și ajutorul doctorului estetician. După schimbarea spectaculoasă care a venit în urma pierderii a 30 de kilograme într-un an și trei luni, artista dezvăluie că și chipul ei a suferit câteva schimbări de-a lungul anilor.

Pentru a-și estompa ridurile, specifice trecerii anilor, Monica Anghel a mărturisit că a apelat la injecțiile cu botox, o procedură rapidă care aduce rezultate impresionante. De asemenea, aceasta a mers mai departe și și-a conturat și buzele cu ajutorul acidului hialuronic.

„Mi-am făcut puțin botox deasupra, pentru că mereu stau încruntată. Acum m-am mai educat. Fii-miu mă întreba dacă eram supărată și m-am văzut în oglindă. Stăteam încruntată pentru că nu îmi puneam ochelarii. (…) Mi-am făcut o jumătate de ml de acid hialuronic. În zona buzelor. Le-am conturat", a dezvăluit Monica Anghel pentru cei de la Ego Life.

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies