Monica Bârlădeanu și mama sa seamănă ca două picături de apă. Fotografia care i-a surprins pe fanii actriței


Monica Bârlădeanu este foarte apreciată pentru frumusețea ei naturală, pe care se pare că a moștenit-o de la mama sa. 


La 42 de ani, chipul Monicăi Bârlădeanu, actriță în serialul Vlad, pare neatins de timp, iar ultima poză pe care a distribuit-o pe Instagram, în care apare alături de mama ei, demonstrează că a moștenit gene bune. 

Cele două seamănă leit și mai degrabă ai spune că sunt surori: “I-am făcut o surpriză mamii aseară și-am apărut în Iași la un restaurant unde o pre-sărbătorea jumătate din familia noastră. A sărit în sus și a chițăit de bucurie ca un copil, cum de altfel se bucură ea de orice, oricând... Un munte de optimism, gata să ajute pe oricine, oricând... o minune de mămica am. La mulți ani, iubita noastăa mamă”, a fost mesajul actriței de ziua mamei ei, alături de imaginea în care apar împreună.

Fanii au fost surprinși de cât de mult seamănă cele două și au lăsat numeroase comentarii: “Zici că sunteți surori. Așa de bine arată mama ta! Să-ți trăiască!”, ”Sunteți superbe!”, ”Cât de mult semănați! Amândouă superbe!”, ”Așa mama, așa fiică. Deosebite!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Instagram Monica Bârlădeanu

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de decernare a premiilor OSCAR 2021. Gala va va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro/, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.

related posts

Modifică setările cookies