Monica Bârlădeanu: "Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals"


Cu sinceritate și deschidere, așa a răspuns Monica Bârlădeanu unor întrebări extrem de personale despre iubire.


Pentru VIVA, actrița a spus că ea crede mult în ideea de căsătorie și de familie, dar a mărturisit și că de dragul reușitei unei relații e dispusă să facă multe. Nu însă orice: 
 
"Mi-a spus cineva odată… Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Cred mult în asta. Nu știu să fie lucruri în spate pe care să nu le fi iertat… În același timp, a nu se confunda iertarea cu rămânerea în relații care te decimează sufletește. Adică tu poți ierta, îl poți înțelege și îmbrățișa pe celălalt, dar poți alege și să nu mai mergi mai departe în viață cu el. Sunt două decizii separate. (...) Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum
sunt și eu."
 
 
În serialul Vlad, poveștile se complică tot mai mult. Planurile de răzbunare par tot mai dificil de dus la capăt. Cine va reuși să depășească obstacolele și cine se va împiedica pe drum, dar și ce alte pericole îl pândesc pe Vlad, aflăm începând de azi, pe septembrie, de la 21:30, doar pe PRO TV. 
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL:

related posts

Modifică setările cookies