Monica Bîrlădeanu, despre relația specială pe care o are cu mama ei: Iubirea necondiționată numai o mamă poate să te învețe


A schimbat prefixul, dar se simte mai bine ca niciodată. Monica Bîrlădeanu spune ce surpriză i-a făcut mama ei de ziua de naștere și de ce o apreciază mult.


Monica Bîrlădeanu împlinește 40 de ani pe 12 decembrie, vârstă care vine cu avantajele sale.  

„La 30 de ani mă gândeam cu groază la 40, aveam impresia că mă băbesc, că dintr-o dată o să port deux-piece și pantofi cu toc de patru centimetri. Asta era, cumva, proiecția mea despre 40, dar uite că astăzi, cu o zi înainte de 40, mi se pare că nu s-a schimbat nimic și chiar făceam la volan o evaluare și mă gândeam care sunt lucrurile de care am scăpat. De exemplu, anxietatea părerii celorlalți. Adică, mi se pare că acum sunt mult mai liberă să greșesc. E ok să ai momente de autoironie, de penibil. Nu mai am tipul ăsta de presiune”, a mărturisit actrița în direct la Vorbește lumea.

Monica a fost primită cu tort în platoul Vorbește lumea

Vedeta a vorbit și despre un moment emoționant care s-a petrecut în urmă cu câteva zile, când a fost vizitată de mama ei.

„Mi-au făcut o surpriză, le-am spus că e demn de atac de cord. Eram absolut răvășită și am intrat în casă, că era fratele meu la mine, și când am urcat în living am văzut un tort, o șampanie, frate-miu care mă filma și au început să cânte. Prietena lui avea o coroniță... zic e sâmbătă, dar sigur. Mi-am scos și eu telefonul să filmez momentul și, dintr-o dată, sare maică-mea de după un stâlp. Cred că am țipat așa, ceva gen de filme horror”, a spus Monica Bârlădeanu, foarte recunoscătoare mamei ei, care a venit special la București pentru a-i găti ce-i place ei și să-i amintească faptul că e un om valoros.

Vedeta PRO TV a dezcăluit și care e cel mai important lucru pe care l-a învățat de la mama ei: iubirea necondiționată. „Tipul acesta de iubire, mi se pare că nu-l înveți decât de la mama”, a mai spus Monica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by monica barladeanu (@monicabarladeanu) on

Deși familia a serbat-o în avans, pe 12 decembrie Monica a pregătit un moment special alături de prieteni. Vedeta PRO TV a mărturisit că va strânge în jurul mesei toți oamenii cărora are să le mulțumească pentru tot ce au făcut pentru ea de-a lungul timpului. 

„Pe parcursul drumului au fost oameni care îți întind o mână când ai nevoie, te dojenesc așa cu prietenie când o iei pe cărări greșite și care sunt cumva pe drumul ăsta și au făcut ca lucrurile să se întîmple pentru mine așa cum s-au întâmplat până acum”, a mai spus Monica. 

Vezi mai jos cum a decurs întâlnirea cu Cove și Lora în platoul Vorbește lumea și ce planuri de viitor are Monica Bîrlădeanu!

FULLSCREEN
Monica Bârlădeanu, despre relația specială pe care o are cu mama ei: Iubirea necondiționată numai o mamă poate să te învețe
  • /

related posts

Modifică setările cookies