Monica Lewinsky consideră aventura cu Bill Clinton o greșeală peste care a trecut cu greu


Monica Lewinsky a catalogat relația cu fostul președinte american Bill Clinton drept „o greșeală care a avut consecințe”, într-o cuvântare susținută în fața a 450 de tineri.


Fosta internă de la Casa Albă a fost invitată să vorbească în cadrul unui eveniment găzduit anual de publicația americană Hollywood Reporter. Monica Lewinsky, care a fost prezentată drept „femeia care a refuzat să permită etichetele și ideile preconcepute să o împiedice să-și facă vocea auzită”, a catalogat aventura pe care a avut-o cu fostul președinte Bill Clinton o „greșeală care a avut consecințe”. 

Cu toții am făcut greșeli în cariera noastră, care au avut consecințe. Și probabil că toată lumea din această sală este de acord că dintre toți cei care se află azi aici, când vine vorba de greșeli capitale sau de greșeli cu cele mai grele urmări, cu siguranță eu sunt cea care câștigă”, a spus fosta amantă al președintelui american, conform Hollywood Reporter

Lewinsky a glumit cu invitații, în special cu cei 40 de elevi și studenți înscriși în programul de mentorat al publicației, spunându-le că ar putea să nu o recunoască din pricina vârstei lor fragede. „Având în vedere că sunteți în sală tineri de 16, 17 sau 18 ani, niciunul dintre voi nu era născut când numele meu a apărut pentru prima dată în mass media. Prin urmare, s-ar putea să nu știți nimic despre trecutul meu. Dar, dacă știți muzica lui Eminem, G Eazy și, firește, Beyonce, s-ar putea să fi auzit de mine în câteva cântece de-ale lor”, a glumit Lewinsky.

În timp ce Monica Lewinski susținea acest savuros discurs în fața elevilor, Bill Clinton participa la funeraliile fostului președinte George H. W. Bush, la Washington DC, alături de soția sa, Hillary. 

Lewinsky și-a încheiat expunerea, susținând că oricât de dureroase ar fi, greșelile te pot învăța multe lucruri. În vârstă de 45 de ani, Monica Lewinsky este azi o vedetă TV, activistă și designer vestimentar. 

 

Cum a ajuns să aibă o aventură cu Bill Clinton

Monica Lewinsky avea 22 de ani când a ajuns la Casa Albă în cadrul unui program de internship. La scurt timp a fost angajată. În 1995 a început o relație amoroasă cu președintele în funcție, Bill Clinton (49 de ani), care era căsătorit cu Hillary Clinton. Relația lor a ieșit la lumină în 1998, la un an după ce se încheiase. La acel moment, președintele Clinton a negat orice implicare amoroasă cu interna Lewinsky, dar a fost pus sub acuzare după ce s-a dovedit că a mințit sub jurământ. După un proces de 21 de zile, Clinton a fost achitat.

Monica Lewinsky a dezvăluit că a avut nouă partide amoroase cu președintele american și că prima doamnă, Hillary Clinton, se afla în Casa Albă când o parte din aceste aventuri au avut loc.

Lewinsky a mărturisit că dezvăluirile pe care le-a făcut au condus la presiuni din toate părțile: președinte, procuratură, publicul larg. Din cauza scandalului sexual, tânăra de atunci a avut mari probleme în a fi acceptată în societate și a picat multe interviuri de angajare. „Am fost, fără îndoială, cea mai umilită persoană din lume”, spunea în ianuarie 2018, pentru express.co.uk.

FULLSCREEN
Monica Lewinsky consideră aventura cu Bill Clinton o greșeală peste care a trecut cu greu
  • /

related posts