Moștenitoarea Elettra Lamborghini, moment viral pe scena de la Sanremo


Elettra Lamborghini (25 de ani) este unul dintre moștenitorii celui care a creat un adevărat imperiu automobilistic. 


Tânăra n-are însă nimic de-a face cu pasiunea și realizările bunicului Ferruccio, ea încercând să-și construiască un viitor în muzică și în showbiz.

A doua seară a festivalului de la Sanremo, care are loc în aceste zile, a adus-o pe scenă pe focoasa Elettra, ea aflându-se printre cei 24 de pretendenți la râvnitul trofeu. Ca bonus, câștigătorul de la Sanremo va primi dreptul de a reprezenta Italia la concursul Eurovision 2020.

Dacă cineva se întreabă cum de-a ajuns Elettra în această postură onorantă, e bine de știut că ea are la active două albume, unul fiind intitulat „Twerking Queen”. E vorba chiar despre supra-numele cu care e cunoscută italianca, extrem de talentată la twerking, stilul de dans care presupune mișcări senzuale ale posteriorului. 

Revenind la Sanremo, Elettra Lamborghini a avut o apariție apreciată la cote maxime, cel puțin din punct de vedere al ținutei. Sexy și elegantă în același timp, artista a interpretat melodia „Muzica (și restul dispare)”, piesă cu care Elettra vrea să impresioneze juriul de la Sanremo.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăriți emisiunile preferate pe www.protvplus.ro

related posts

Modifică setările cookies