Moştenitoarea imperiului Lamborghini, electrizantă în jacuzzi! VIDEO


Italianca Elettra Lamborghini (25 de ani) e nimeni alta decât nepoata celebrului producător de maşini luxoase Ferruccio Lamborghini (decedat în 1993). 


Moştenitoarea acestui adevărat imperiu e faimoasă în lumea showbiz-ului, apariţiile sale sexy fiind de fiecare dată extrem de spectaculoase.

Bruneta cu ochii verzi e admirată în Italia într-un cunoscută emisiune de televiziune, „Super Shore”, aflându-se de asemenea în juriul de la „Vocea Italiei”. Lipsită de inhibiţii, Elettra şi-a câştigat supranumele de „Paris Hilton a Italiei”, iar acest lucru se vede şi pe reţelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Ultima sa postare pe Instagram e de-a dreptul electrizantă, Elettra Lamborghini revoluţionând „twerking”-ul (dansul care presupune mişcări rapide ale posteriorului) cu o demonstraţie într-un jacuzzi aflat în funcţiune. Perechea minusculă de bikini i-a permis italiencei să-şi afişeze în toată splendoarea tatuajele impresionante de pe ambele fese, nişte pete de leopard care îi reprezintă personalitatea de prădător.

Elettra Lamborghini e o bisexuală declarată, iar în materie de bărbaţi ştie sigur ce vrea. „Prefer să ies cu bărbaţi mai în vârstă, în jur de 40 de ani. Eu sunt de modă veche, vreau pe cineva care să mă curteze, să-mi deschidă uşa de la maşină şi să-mi ofere trandafiri. Pe scurt, un gentleman, ca şi tatăl meu”, a declarat ea într-un recent interviu. Din 2018, Elettra Lamborghini se iubeşte cu DJ-ul olandez Afrojack (31 de ani), cei doi logodindu-se la finalul anului trecut.

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston

related posts

Modifică setările cookies