Motivul ciudat pentru care Karl Lagerfeld purta ochelari de soare peste tot. Cum l-au salvat aceștia de atacul unui iubit gelos


Creatorul de modă a avut un look iconic.

Tag-uri: #Karl Lagerfeld

Părul lung, alb, prins, haine pe gât, mănuși din piele și ochelari de soare: acesta e look-ul care l-a consacrat pe Lagerfeld.

Indiferent că se afla într-o încăpere sau în aer liber, Lagerfeld purta mereu ochelari închiși la culoare, cu lentile negre. Această preferință a lui a ridicat mereu semne de întrebare, mai ales că designerul a păstrat timp de foarte mulți ani misterul.

Însă, odată cu trecerea timpului, Lagerfeld a dezvăluit că nu era vorba de un moft, ci de un reflex pe care l-a dobândit după ce ochelarii de soare i-au salvat viața în 1967, când a fost atacat de un iubit gelos.

Vezi și:

„Eram cu o prietenă într-un club, când, dintr-odată, a apărut un bărbat cu care aceasta avusese o legătură amoroasă. Când m-a văzut cu ea, a vrut să-i spargă capul cu un pahar. Din mişcarea aceea, m-a lovit pe mine cu paharul în ochi. Din fericire, în acel moment purtam, din întâmplare, o pereche de ochelarii de soare. Atunci am realizat că ochii mei sunt cei mai de preţ! Nu ies nicăieri fără ochelari“, a explicat creatorul.

Lagerfeld a mai spus că folosea ochelarii și pentru a se ascunde: când avea parte de interlocutori plictisitori, creatorul închidea ochii și se odihnea. 

related posts

Modifică setările cookies