Motivul ciudat pentru care Meghan nu va petrece dimineața de Crăciun alături de Harry


Meghan Markle (37 de ani) și soțul ei, Prințul Harry (34 de ani) nu vor petrece împreună dimineața de Crăciun.


Conform unui expert regal, cei doi trebuie să fie separați, consemnează Express.co.uk. 

Citește și: Meghan Markle, apariția de senzație la British Fashion Awards. Cum a încălcat, flagrant, protocolul regal

Meghan Markle, însărcinată cu primul ei copil, nu va putea să se bucure de dimineața de Crăciun în compania soțului său, spune un expert regal. Meghan și Harry s-au căsătorit în luna mai a acestui an și va primul lor Crăciun împreună ca soț și soție.

O ciudată tradiție regală, care datează de mulți ani, impune însă ca cei doi să stea despărțiți.

Fostul maestru bucătar al Reginei, Darren McGrady, a dezvăluit că femeile din familia regală au parte de un mic dejun diferit față de cel al bărbaților.

În timp ce femeile mănâncă fructe, singure, în camerele lor, bărbații iau micul dejun împreună, în sala de mese.

Conform lui Darren: ”În ziua de Crăciun, doamnele optează pentru un mic dejun ușor, constituit din felii de fructe, jumătate de grepfruit, pâine prăjită și cafea, pe care le savurează în camera lor”.

Pe de altă parte, bărbații au parte de o masă consistentă. ”Bărbații din familia regală, pe de altă parte, vin în sala de mese pentru un mic dejun generos, cu ouă, bacon, ciuperci, scrumbie și rinichi la grătar, înainte de a se îndrepta spre slujba de la ora 11 de la St Mary Magdalene”.

Darren McGrady nu este primul care vorbește despre această tradiție. Expertul regal Grant Harrold a dezvăluit pentru Fabulous Online: ”Într-o mulțime de case aristocrate, încă există tradiția ca, de Crăciun, bărbații să ia micul dejun jos, în salon, în timp ce femeile să mănânce în camera lor, singure”. Ciudata regulă se aplică doar în cazul femeilor măritate. 

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies