Motivul ciudat pentru care un bărbat a fost interzis pe Tinder


Când vine vorba de întâlniri online, prima impresie este dată, în mod evident, de fotografia de profil.


Carter Hambley, un comediant din Chicago, a învățat această lecție după ce a fost interzis pe Tinder din cauza imaginii afișate. Acesta a postat o fotografie inocentă cu el și Baby Yoda, celebrul personaj din Star Wars, care stătea cuminte în poala lui. 

În mod evident, micuțul personaj fusese introdus în poză cu ajutorul Photoshop-ului, însă se pare că nu toată lumea a înțeles gluma. 

Când actorul de 21 de ani a fost ”cuplat” cu cineva de aplicația de întâlniri, acesta a fost întrebat: ”De unde ți-ai luat păpușa aia Baby Yoda?”. Încântat că a găsit un alt fan Star Wars, acesta a explicat faptul că Baby Yoda a fost photoshopat și că nu este, de fapt, o păpușă.

În continuare confuză, femeia a replicat: ”Nu poza. Mă refeream la păpușa Yoda”. Carter i-a răspuns cu umor că nu este o păpușă, doar că aceasta nu a apreciat gluma și l-a reclamat pentru ”identitate falsă”.

Femeia a scris: ”Deci... ți-ai pus o poză falsă de profil? Asta e, practic, definiția identității false. Ești un mincinos și un ticălos și o să te raportez. Nu o să te mai las să păcălești pe nimeni cu trucurile tale ieftine”.

Se pare că femeia și-a dus la capăt amenințarea, pentru că Hambley s-a trezit cu contul blocat. Acesta a postat imaginile pe Twitter, comentând: ”Doamne, urăsc aplicația asta”.

Photo: @carterhambley/Twitter

Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frica a mea, la The Masked Singer”

related posts

Modifică setările cookies