Motivul incredibil pentru care Tom Cruise a renunțat la cele trei trofee primite la Globurile de Aur, de-a lungul carierei


Tom Cruise a anunțat că returnează cele trei premii obținute de-a lungul carierei la Globurile de Aur, alăturându-se celebrităților care protestează împotriva competiției.


Actorul a fost recompensat cu trei trofee de-a lungul timpului, în 1997 pentru rolul din Jerry Maguire, în 1990 pentru rolul din Born on the Fourth și în 2000 pentru rolul din Magnolia. 

Astfel, Tom Cruise se alătură numeroaselor vedete, dar și companiilor Netflix, Amazon și NBC, care protestează împotriva HFPA. Cei de la Warner Bros. au anunțat că nu vor mai difuza evenimente și proiecții pentru HFPA, în timp ce NBC au dezvăluit că nu vor difuza gala din 2022 până când HFPA nu va face niște schimbări majore legate de diversitatea membrilor și a felului în care tratează anumite subiecte. 

"În ceea ce privește data de difuzare a următoarei gale a Globurilor de Aur, ne dorim să implementăm schimbări cât mai repede posibil, rămâne prioritatea organizației noastre. Îi invităm pe partenerii noștri la discuții pentru o reformă de lungă durată", se arată într-un comunicat emis de HFPA. 

Ediția din acest a Globurilor de Aur a fost difuzată în 28 februarie și a avut o audiență de 6,9 milioane de telespectatori, cu 63% mai puțini decât în 2020. 

sursa foto: Getty Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

  • Motivul incredibil pentru care Tom Cruise a renunțat la cele trei trofee primite la Globurile de Aur, de-a lungul carierei

related posts

Modifică setările cookies