Motivul pentru care Cher este terorizată la împlinirea a 74 de ani: "Mi-e frică de coronavirus. Sunt astmatică şi în grupa de risc"


Cântăreaţa americană Cher, care a împlinit miercuri vârsta de 74 de ani, a mărturisit că, suferind de astm şi având în vedere vârsta pe care o are, face parte din grupa de risc şi se teme pentru viaţa ei din cauza Covid-19.

Tag-uri: #Cher #coronavirus

Aflată în izolare, în casa ei din Malibu, Cher a declarat într-un interviu acordat El Pais că „nu este atât de greu ca în cazul altora”.

„Este evident, dar nu pot să nu mă întristez”. Îşi sună mama în vârstă de 92 de ani în fiecare zi. Chiar dacă ea locuieşte „la capătul străzii” şi ar putea să meargă să o vadă de departe, preferă să o apeleze. 

Artista, care şi-a anulat, ca mulţi alţii, concertele programate anul acesta, din cauza pandemiei, locuieşte împreună cu fiul ei, Elijah Blue, în vârstă de 43 de ani, şi cu soţia lui.

„Mi-e frică. Sunt asmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă”, a declarat ea. 

Cher a spus că a început un nou proiect artistic, însă nu a oferit detalii, dar şi să înregistreze diverse cântece. Ea a lansat recent o versiune în limba spaniolă a melodiei „Chiquitita” (Abba) cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19 prin Unicef.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate”, a adăugat ea. Videoclipul a fost filmat în casa ei şi a fost lansat pe 9 mai. Pentru această piesă, ea a luat lecţii de limbă spaniolă şi se arată încântată de rezultat. 

Sursa: News.ro.

Sursa foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies