Motivul pentru care Karev a plecat din ”Anatomia lui Grey”. Fanii sunt șocați


Justin Chambers, actorul care îl interpretează pe Alex Karev, și-a anunțat plecarea din serial în luna ianuarie, iar ABC a confirmat că ultima sa apariție a avut în episodul difuzat în SUA în noiembrie, anul trecut.


De atunci, personajul lui Justin Chambers, Alex, se presupune că este în Iowa, în vizită la mama sa și, ușor ușor, nu mai răspunde telefoanelor și mesajelor trimise de soție și de colegii săi. 

După o mulțime de speculații din partea fanilor, cel mai recent episod a adus explicația binemeritată, iar fanii sunt șocați.

Citește și: O actriță din ”Anatomia lui Grey” are o fetiță cu sindromul Down: ”Mi-a schimbat complet perspectiva”

În principiu, Alex a plecat la Izzie (Katherine Heigl). Acesta ar fi aflat că, după atâția ani, Izzie are doi gemeni cu el, un băiețel și o fetiță, despre care nu i-a spus niciodată. Izzie a folosit embrionii pe care ea și Alex i-au făcut in vitro atunci când ea a aflat că are cancer. Pe gemeni îi cheamă Eli și Alexis. 

Alex a semnat actele de divorț și i-a lăsat lui Jo tot ceea ce avea, inclusiv acțiunile sale la spital, simțind că atâta lucru putea face pentru soția sa. 

Toate acestea le află fanii serialului dintr-o serie de scrisorie pe care Alex le trimite celor mai importante persoane din viața sa: Jo, Meredith și Bailey. 

”Este aproape imposibil să-i spui adio lui Alex Karev”, a scris scenarista Krista Vernoff într-o declarație. 

”Este cel mai prost sfârșit pentru personajul Alex”, au scris fanii, indignați. ”Cum au putut să-i facă asta? Mai bine dădeau cu mașina peste el și-l omorau”, au fost alte aprecieri ale telespectatorilor. 

5gang a detronat manelele din YouTube trending - Trending Review cu Daragiu - Episodul 19

related posts

Modifică setările cookies