Motivul pentru care prințesa Beatrice a izbucnit în plâns la slujba de comemorare a Prințului Philip


Cel mai emoționant moment, la slujba de comemorare a prințului Philip, care a avut loc marți, la Westminster Abbey, a fost când prințesa Beatrice a izbucnit în plâns.


Prințesa a început să plângă când a văzut-o pe Regina cum se sprijină de brațul tatălui ei, prințul Andrew. Beatrice și sora ei, Eugenie, au participat la slujbă alături de soții lor, Edoardo Mapelli Mozzi, respectiv Jack Brooksbank. 

Acestea au stat alături de alți membri ai familiei regale, precum prințul Charles, prințul William, Kate Midleton, prințul Edward și tatăl lor, Prințul Andrew, căzut în dizgrație din cauza acuzațiilor de abuz sexual.

Regina a participat la sluba celui care i-a fost soț timp de 73 de ani în ciuda stării de sănătate precare. Aceasta a venit însoțită de fiul ei, prințul Andrew, în ciuda faptului că, luna aceasta, ducele a fost nevoită să plătească milioane de lire sterline pentru a încheia cazul de abuz sexual în care a fost implicat. 

Faptul că Regina l-a avut alături la un eveniment atât de important arată sprijinul acesteia pentru cel de-al doilea fiul al ei, consemnează metro.co.uk.

Foto; Getty

Cele mai noi provocări de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies