Motivul pentru care prințul Harry va părăsi Marea Britanie imediat după înmormântarea bunicului său


Prințul Harry a sosit la Londra duminică, 11 aprilie, pentru a participa la înmormântarea bunicului său. Prințul Philip s-a stins din viață în 9 aprilie, la 99 de ani, iar funeraliile vor avea loc sâmbătă, 17 aprilie. 


Tot atunci, Harry va da ochii cu rudele sale, pentru prima dată de când s-a stabilit în SUA alături de fiul și soția sa. În prezent, mezinul prințesei Diana se află în izolare la locuința Frogmore Cottage, din Windsor, dăruită de regina Elisabeta a II-a.

Prințul Harry este singur la Londra. Potrivit presei de peste Ocean, Meghan Markle, însărcinată a doua oară, nu a făcut deplasarea în Marea Britanie, la recomandarea medicului ei. Absența ducesei de Sussex a stârnit numeroase controverse, iar surse apropiate cuplului au dezvăluit că motivul ar fi fost altul. Nu sarcina ar fi împiedicat-o pe Meghan să-și însoțească soțul la înmormântarea bunicului. Fosta actriță s-a gîndit că prezența sa ar fi atras toată atenția presei, așa că a preferat să rămână în vila cuplului din Montecito.

Harry face parte din cei 30 de oameni aleși pe sprânceană pentru a participa la înmormântarea Prințului Philip. Potrivit Daily Star, prințul Harry nu va petrece prea mult timp alături de familia regală și plănuiește să ia avionul spre America imediat după înmormântare. 

Acesta își dorește să se întoarcă în California cât mai repede pentru a fi alături de Meghan Markle, care este însărcinată pentru a doua oară. 

Meghan Markle și Prințul Harry, în pericol în propria casă din California

Ducii de Sussex au sesizat poliția de 9 ori în ultimele 9 luni, reclamând încălcarea proprietății private sau alte infracțiuni împotriva proprietății. Cei doi nu se simt în siguranță în SUA, după ce Familia Regală le-a retras serviciul de protecție.

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit în interviul-eveniment de luna trecută că au motive să se teamă pentru viețile lor, după ce proprietatea le-a fost încălcată în mod repetat. Conform ziarului The Telegraph, Biroul Șerifului din Santa Barbara a fost solicitat de 9 ori în ultimele 9 luni, pentru a interveni în cazuri de încălcare a proprietății. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

 

related posts

Modifică setările cookies