Motivul pentru care Prințul Philip s-a răsturnat cu mașina. Ce le-a spus celor două femei pe care le-a accidentat


Săptămâna trecută, soțul Reginei, în vârstă de 97 de ani, s-a răsturnat cu mașina, implicând în accident și două femei care aveau în autovehicul un bebeluș de 10 luni.


Din fericire, toți cei implicați în accident sunt nevătămați. 

Citește și: Ce cadou de nuntă ciudat a primit Regina, acum 72 de ani

Joi, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, a fost protagonistul unui accident rutier, aproape de proprietatea sa din Sandringham, unde familia regală își petrece, în mod tradițional, sărbătorile de iarnă.

Din fericire, ieri, Palatul Kensington a confirmat faptul că Prințul Philip nu a fost rănit în accident și că cele două femei și bebelușul, care se aflau în celălalt autovehicul implicat, nu au răni serioase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah (@theroyalwatcher) on

De atunci, tot mai multe detalii au apărut despre ceea ce s-a întâmplat mai exact. Un bărbat care se afla în zonă și l-a ajutat pe Prințul Philip să iasă din Land Rover a declarat pentru BBC că Ducele părea ”de-a dreptul zguduit” și, mai târziu, l-a auzit pe acesta declarând polițiștilor că a ”fost orbit de soare”.

În timp ce Palatul Kensington nu a dat nicio declarație oficială despre motivul pentru care Prințul Philip s-a răsturnat cu mașina, a confirmat totuși că femeile au fost contactate pentru a li se face ”urări de bine”.

Femeia care conducea cealaltă mașină implicată în accident s-a ales cu niște zgârieturi pe genunchi, în timp ce însoțitoarea ei, Emma Fairweather, are o entorsă la mână. Aceasta a declarat pentru Sunday Express că nu este mulțumită de felul în care familia regală a tratat această situație. ”Nu m-a contactat nimeni din partea familiei regale”, a spus aceasta. Emma a adăugat că s-a simțit ”ignorată și respinsă” de familia regală după accident.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies