Motivul real pentru care Prințul Harry nu este fotografiat niciodată cu Prințul George


Conform unui expert regal, există un motiv pentru care Prințul Harry nu apare niciodată doar cu Prințul George în fotografii.


Prințul Harry a fost extrem de fericit atunci când Prințul William și Kate Middleton, Ducele și Ducesa de Cambridge, au devenit părinți pentru prima oară, în 2013. 

Citește și: Cum îl alintă Prințul Harry pe bebelușul nenăscut

Prințul George (5 ani) are acum doi frați mai mici, Prințesa Charlotte (3 ani) și Prințul Harry (10 luni), iar Prințul Harry se înțelege foarte bine cu toți nepoții săi.

În special George are o relație aparte cu unchiul său, care este al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Cu toate acestea, cei doi nu au apărut niciodată singuri într-o fotografie. 

Conform reporterilor regali Kaitlin Menza și Lisa Ryan, există și un motiv pentru acest lucru. 

”Cred că este ceva intenționat, pentru că prințul Harry, până anul trecut, era singur, iar familia regală nu au vrut să-l înfățișeze drept ”săracul burlac Harry se joacă pe iarbă cu bebelușul”.

Harry și George, cu toate acestea, au apărut împreună în fotografii, dar doar alături de alți membri ai familie regale. În curând, prințul Harry va deveni pentru prima oară tătic, soția sa, Meghan, trebuind să nască în luna aprilie a acestui an. 

Foto: Getty 

Vezi și: Monica Bîrlădeanu:„Nu m-am născut cu această pasiune pentru actorie. Tatăl meu m-a împins spre acest lucru.”

FULLSCREEN
Motivul real pentru care Prințul Harry nu este fotografiat niciodată cu Prințul George
  • /

related posts