Mulți ar crede că este iubita lui, dar îi este de fapt mătușă. Maluma, printre cei mai invidiați bărbați din lume


Yudi Arias este femeia care îi este mereu alături cântărețului. Femeia în vârstă de 39 de ani este prezentatore, model, mare iubitoare de sport și una dintre cele mai căutate instructoare de yoga din SUA. Așa cum se poate vedea și pe contul de Instagram al artistului, Yudi are o relație extrem de apropiată cu celebrul artist și se zvonește că este și cea care îl ajută să se ghideze în carieră.


Aceasta a devenit cunoscută după ce a prezentat "Wasabi TV", iar mai apoi contractele pentru ea au venit pur ;i simplu pe bandă rulantă. Deși avea o carieră frumoasă în Columbia, după mai mulți ani de muncă, Yudi Arias a decis să se mute în Statele Unite, unde a devenit rapid apreciată pentru felul în care arată și a început să antreneze persoane cunoscute. 

Mătușa lui Maluma s-a apucat de yoga atunci când a făcut depresie postnatală, după ce a născut primul copil și, spune ea, yoga a fost singura cale prin care a reușit să-și refacă echilibrul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Creen en las almas gemelas? Yo si.. ella es la mía ???? @yudyarias

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Pentru mai mulți ani a făcut o pauză în carieră ca să-l ajute pe nepot să devină cunoscut și potrivit "El Tiempo", Maluma a înregistrat prima melodie datorită ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con o sin cuarentena ! SUMMER es SUMMER y es mi época favorita del año ???????? ???? cual es la tuya ???

A post shared by YUDY ARIAS ???? (@yudyarias) on

De-a lungul timpului, aceasta a fost criticată că se sărută cu nepotul său și că este prfea dezbrăcată pe rețețelele de socializare, dar Yudi a spus că nu îi pasă de ceea ce se vorbește și că relația dintre ea și Maluma este atât de apreciată pentru că practic ea l-a crescut pe artist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay competencia para quien tiene marca personal ???? #yudyarias

A post shared by YUDY ARIAS ???? (@yudyarias) on

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies