Mulți cred că frumusețea ei e naturală! Megan Fox, surprinsă ieșind din clinica unui chirurg estetician


Mulți o consideră cea mai sexy femeie din lume și cred că frumusețea ei este naturală. Însă, ca multe alte vedete, și Megan Fox apelează la serviciile medicului estetician pentru mici… îmbunătățiri.


Megan Fox a fost surprinsă de paparazzi ieșind din clinica unui medic estetician preferat de surorile Kardashian, mari iubitoare de operații de înfrumusețare.

Actrița a făcut toate eforturile să nu fie vazută, însă fotografii tot au recunoscut-o în ciuda outfitului său. Megan a încercat să își ascundă buzele, semn că cel mai probabil a avut o intervenție în această zonă. Paparazzii au urmărit-o însă până la mașină, unde au putut să îi fotografieze și chipul. 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Megan Fox a negat în repetate rânduri că ar avea operații estetice, deși în imaginile de la începutul carierei arată diferit.

Actrița trăiește în prezent cu poveste de dragoste “nebună” cu artistul Machine Gun Kelly. Cum a decurs primul moment în care s-au întâlnit? “Cel mai ciudat lucru s-a întâmplat. Nu ne-am văzut reciproc cu adevărat la început. Nu îmi amintesc chipul lui. Îmi amintesc doar această creatură înaltă, blondă, cu înfățișare de fantomă… M-am uitat în sus la el și i-am zis: “Miroși a ‘iarbă’. El s-a uitat în jos la mine și a răspuns: ‘Eu sunt iarba’. Apoi jur că a dispărut în neant”, a povestit Megan Fox.

La prima lor întălnire, Megan Fox era încă soția lui Brian Austin Green. Cei doi au împreună trei băieți, iar Machine Gun Kelly are o fetiță de 13 ani dintr-o relație anterioară.

“Aceasta este o relație foarte intensă”, a mai spus Megan Fox, fiind completată de Machine Gun: “Cu noi este extaz și agonie. Nu vreau să creadă lumea că relația noastră este perfectă. Nu am zis degeaba că este cea mai întunecată poveste”.

Machine Gun Kelly a mărturisit că era pregătit să moară înainte să o întâlnească pe Megan Fox. “Mă doare sufletul că mi-am irosit 30 de ani de viață fără să am vreo dorință. Frate, eram gata să mor. Eram împăcat cu asta. Am făcut muzică, asta e bine. Fiica mea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, ea vă ajunge mai bine că mine”, a mărturisit Machine Gun.

Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."

related posts

Modifică setările cookies