Mulți nu își dau seama care e mama și care sunt fiicele. Vedeta de 65 de ani cu trup de adolescentă


Christie Brinkley este un adevărat fenomen. Se spune despre ea că este femeia care pur și simplu nu îmbătrânește. Deși are 65 de ani, încă mai activează ocazional în lumea modellingului.


La vârsta la care unele femei au grijă de nepoți și pregătesc zacusca pentru toamnă, Christie Brinkley pozează în costum de baie, eclipsandu-și fiicele în vârstă de 20, respectiv 33 de ani.

Fostul model care făcea furori pe catwalk și în revistele de fashion în anii ’80 impresionează cu look-ul său veșnic fresh. Cu un trup de pustoiaca și un chip de femeie de abia trecută de 40 de ani, Christie Brinkley sfidează legile naturii. 

La 65 de ani, aceasta este la fel de activă ca pe vremea când era model full time. Joacă în spectacole, pozează în reviste, face reclame, este activă pe social media. De asemenea, petrece foarte mult timp în compania fiicelor sale, alături de care vine însoțită la evenimente sau se fotografiază pe Instagram. 

În ciuda faptului că arată mult mai tânără decât e, Chrstie spune că nu și-a făcut până acum nicio operație estetică.

"Nu aș spune că nu mi-aș face niciodată operații estetice. Însă sunt atâtea procedee non invazive anti îmbătrânire din care pot alege", a spus vedeta. Aceasta a dezvăluit că secretul tenului său mereu tânăr este "tratamentul special de față" pe care și-l face o dată pe lună, pentru a atenua ridurile. Christie nu a spus însă nimic despre botox, mulți dintre fanii ei bănuind că acesta este, de fapt, micul ei secret, la care apelează toate divele de la Hollywood.

Christie Brinkley este celebră pentru cariera sa de fotomodel din anii '80, dar și pentru câteva apariții în producțiile de la Hollywood. A fost căsătorită cu Billy Joel și desemnată de către Playboy una dintre cele mai sexy femei din lume.

Christie Brinkley se poate lăuda cu trei apariții succesive în celebra revistă Sports Illustrared ediția de costume de baie, în 1979, 1980 și 1981. De asemenea, Christie a mai lucrat și că fotograf, designer, scriitoare și s-a implicat în mai multe campanii privind drepturile oamenilor și ale animalelor.

Vezi mai multe imagini cu Christie Brinkley și fiicele ei în GALERIA FOTO de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies