N-a avut nici o șansă! Un fotbalist al Barcelonei i-a dat gol iubitei în dormitor


Olandeza Mikky Kiemeney (20 de ani) e iubita noului star al echipei FC Barcelona, Frankie De Jong (22 de ani), relația lor intrând deja în atenția presei tabloide din întreaga lume.


Cei doi se bucură din plin de transferul în Catalunia, lucru pe care îl arată în special tânăra blondă, prin postările de pe rețelele de socializare.

Nedespărțiți încă din perioada liceului, Mikki l-a urmat imediat pe Frankie și la Barcelona, mutându-se într-un apartament pus la dispoziție de clubul spaniol. Într-un filmuleț urcat pe Instagram, se poate vedea faptul că fotbalistul e „antrenat” de iubita sa chiar în dormitor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@frenkiedejong ???? and @mikkykiemeney @fcbarcelona #fcbarcelona #barcelona #fj21 #skiller #ajax #amsterdam

A post shared by Frenkie De Jong (@frenkiedejjong21) on

 

Având la dispoziție o poartă de mici dimensiuni, De Jong și-a provocat partenera, punând-o între buturi pentru a-i testa vigilența. Mikki a încercat să-l intimideze pe Frankie cu mișcări energice și fluturându-și rochița de seară, dar a rămas fără replică la execuția noului coleg al lui Leo Messi. 

Frankie De Jong a făcut câteva jonglerii, după care a șutat la poarta apărată de iubita sa folosind un procedeu pretențios, o „rabona” în termeni fotbalistici. Mikky Kiemeney nu e deloc străină de fenomenul sportiv, ea fiind o fostă jucătoare de hochei pe gheață, pasiune pe care a abandonat-o o dată cu ascensiunea lui Frankie De Jong.

Foto: Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Tom Hardy

related posts