Nadia Comăneci, idolul Thaliei. Ce mesaj i-a transmis și cum i-a răspuns aceasta?


Într-un video postat pe Instagram, Thalia a mărturisit că idolul copilăriei ei a fost Nadia Comăneci.


A povestit că avea camera plină cu posterele acesteia, era "o fană fanatică" ce nu pierdea niciun interviu dat de Nadia și făcea totul să aibă poze cu aceasta. Mai mult, alături de video a scris:

"Copilul meu interior tremură de bucurie și-și dă seama că idolul ei din copilărie o urmărește pe Instagram! Nadia Comăneci a fost una dintre cele mai mari surse de inspirație de-a lungul vieții mele pentru disciplină, precizie, perseverență și sacrificiul ei enorm pentru a deveni marea legendă care este. Nici în visurile mele cele mai mari nu mi-aș fi imaginat că prin intermediul rețelelor de socializare, în cazul de față Instagram, lumile noastre s-ar putea apropia. Aseara cand mi-am dat seama că mă urmareste și că a lăsat chiar și câteva Like-uri pe contul meu, am fost extrem de încantată și aproape că am ridicat telefonul să o sun pe mama, să se odihneascî în pace, mama care ar fi țipat și sărit cu mine, ar fi înțeles ce înseamnă asta pentru mine. Incredibil!!! „Cercul complet” în această aventură numită viață! Nadia te iubesc atât de mult!"

În replică, Nadia Comănei a postat video-ul Thaliei pe Instagram și i-a transmis:

"Dragă @thalia

Mulțumesc pentru acest mesaj frumos... felicitări pentru cariera ta minunată... îmbrățișări pentru tine și familia ta... abia aștept să te cunosc."

FOTO:

INSTAGRAM THALIA / NADIA COMANECI INSTAGRAM

VEZI ȘI VIDEO:


 

related posts

Modifică setările cookies